مهد و آمادگی برای مدرسه

10 نکته مهم درباره انتخاب مهد کودک مناسب

10 نکته مهم درباره انتخاب مهد کودک مناسب

بازگشت به کار بعد از بچه دار شدن یکی از سخت ترین کارهایی است که مادر می‌بایست انجام دهد.  ترک فرزند خود در کنار غریبه ها می‌تواند اعصاب خردکن باشد، به خصوص اگر مطمئن نیستید که همه جوانب برای انتخاب مهد کودک را سنجیده اید.

ما لیستی از مهمترین درخواست هایی را که باید با هر کسی که از کودک شما را مراقبت می‌کند مطرح کنید، تهیه کرده‌ایم.

1.آیا شما مجوز دارید؟

مجوز آن مرکز را چک کنید و مطمئن شوید که مهد کودک تمیز است. و کودکان  را به طور صحیح تحت نظارت قرار می‌گیرند. و هیچ شکایتی از آنجا ارائه نشده است.این همچنین به این معنی است که سابقه همه کارمندان بررسی شده.

2.آیا می‌توانم بدون نیاز به تماس و با خیال راحت کودکم را در مهد کودک رها کنم؟

ممکن است سوال مهمی به نظر نرسد. اما هرگونه تردید از طرف مسئول مهد کودک در مورد رفتن والدین از مهد کودک بعد از رساندن کودکان می‌تواند زنگ خطر باشد. اگر آنها با رفتاری تعجب آور این را بد نشان می‌دهند، باید تعجب کنید چه چیزی را پنهان می‌کنند؟

 3.آیا همه کارمندان مهد کودک گواهینامه کمک های اولیه را دریافت کرده اند؟

مهم است بدانید که در شرایط اضطراری همه کارکنان در مورد آموزش خود به روز هستند. در طول یک واقعه فاجعه بار هر ثانیه حیاتی است، به خصوص اگر کودک شما باشد که به کمک نیاز دارد.

4.برنامه روزانه شما چیست؟

یک مهد کودک با برنامه باید بتواند نسخه ای از تقویم فعالیت های خود را به شما ارائه دهد. به دنبال یک برنامه منظم باشید که شامل مواردی مانند بازی روزانه، داستان خوانی، هنر، موسیقی، زمان میان وعده، وقت گذرانی در فضای باز و زمانی برای سکوت باشد.

بیشتر بدانید  با کودکان پر جنب و جوش چطور رفتار کنیم؟-آکام

5.منوی غذایی شما چگونه است؟

تغذیه مناسب برای رشد کودکان کوچک بسیار حیاتی است. به دنبال جایی بروید که دارای منوی متنوعی باشد که شامل میوه ها، سبزیجات و پروتئین ها در هر وعده غذایی باشد. همچنین بررسی کنید که وعده های غذایی زیاد تکراری نشوند. مرغ، هویج و برش های سیب یک وعده غذایی عالی است، اما اگر 5 روز در هفته از آن استفاده شود، کودک شما دلزده خواهد شد و شما از هزینه ای که کرده اید، راضی نخواهید بود.

6.محدوده سنی کودکان در این مرکز چقدر است؟

یک عامل مهم در انتخاب محیط مهد کودک شما این است که کودکان اطراف او در چه سطحی قرار خواهند گرفت. اگر فرزند شما 2 ساله است و در آنجا 4 فرزند نوزاد کوچکتر از یکسال وجود دارد. به احتمال زیاد به اندازه نوزادان مورد توجه قرار نخواهد گرفت. اگر نوزادی دارید که در کنار گروهی از کودکان 4 ساله خواهد بود. باید نگران میکروب و توجه بیش از حد کودکان شیطان پیش دبستانی به او باشید.

به دنبال مهد کودک با سایر کودکان هم سن باشید تا همسالان بتوانند با توجه یکسان در محیط فعالیت کنند.

7.اگر کارکنان دچار بیماری شوند برنامه جایگزین شما چیست؟

هنگام کار با بچه ها این اتفاق می‌افتد. و شما باید بدانید که اگر کارکنان مهد کودک شما بیمار اند چه انتظاری داشته باشید. بسیاری از مراکز مراقبت های روزانه معلمان جایگزین و داوطلب برای پر کردن جای بیماران دارند، و بسیاری دیگر هم تعطیل می‌شوند  یعنی شما برای مدتی باید کار را رها کنید و برای مراقبت از کودکان دست و پنجه نرم کنید. مهم است که از قبل بدانید که اگر مسئول مهدکودک شما بیمار باشد چه اتفاقی می‌افتد.

بیشتر بدانید  انتخاب لباس های راحت برای کودک در مدرسه و مهد کودک

8.نسبت تعداد کودکان به معلمان چقدر است و هر معلم مسئولیت چند کودک را به عهده دارد؟

بسته به سن کودک شما نسبت مناسب، متفاوت خواهد بود. بیشتر مهد ها حداکثر تعداد کودکان را یک به چهار برای نوزادان تا یکساله ها و یک به پنج برای کودکان نوپا تنظیم می‌کنند. مطمئن شوید که مهد کودک به محدودیت ها پایبند می‌ماند.

9. آیا در تمام طول سال تسهیلات ارائه می‌دهید؟

بعضی از مراکز مهد کودک سال تحصیلی را دنبال می‌کنند و در ماه های تابستان تعطیل می‌شوند. اگر در طول تعطیلات هم به مراقبت نیاز دارید، مطمئن شوید که مهد شما در تمام طول سال در دسترس باشد.

10.برای کودکی که بیمار می‌شود چه برنامه ای را پیاده خواهید کرد؟

بیماری اجتناب ناپذیر است، اما به دنبال مهد کودکی باشید که محدودیت هایی برای بچه های بیمار داشته باشد تا در معرض بقیه قرار نگیرند. یک روش خوب این است که تا 24 ساعت از زمان کاهش تب، استفراغ یا اسهال، هیچ کودکی مجاز به رفتن به مهد کودک نیست. سرفه های خلط دار، ناراحتی های پوستی و ترشحات بینی نیز باید در لیست ممنوعه ها باشد تا کودک کوچک شما کاملاً در امان باشد.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

برچسب‌ها:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید


5 بازی برای حل مشکل کمرویی کودک

5 بازی برای حل مشکل کمرویی کودک

  کمرویی کودک یک مشکل جدی است که نباید آن را به پای حجب و حیا یا رودربایستی داشتن بگذارید. این مشکل اگر در کودکی حل نشود می‌تواند در بزرگسالی …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
دروغ گفتن

چرا کودکان دروغ می گویند و چطور از دروغ گفتن کودکان جلوگیری کنیم؟

چرا بچه ها دروغ می گویند؟   کودکان ممکن است به دلیل این موارد ترغیب به دروغ گفتن شوند: با دروغ گفتن چیزی را بپوشانند تا به دردسر نیفتند ببینند …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
مفهوم پول

7 توصیه ساده برای آشنا کردن بچه ها با مفهوم پول

بچه‌ها تا قبل از از 5 سالگی درکی از مفهوم پول و گرانی، ارزانی یا ارزش مادی یک کالا ندارند. برای آن‌ها ارزش هر چیز بر اساس علاقه‌ای است که …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
ذهن کودک را چگونه برای یادگیری آماده کنیم؟

ذهن کودک را چگونه برای یادگیری آماده کنیم؟

ذهن کودک همچون دفتری سفید است. شاید خیلی کلیشه‌ای به نظر برسد. اما بهترین تعبیری که می‌توان برای فرآیند یادگیری کودک نیز به کار برد این است که بگوییم ذهن …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
علاقمند کردن بچه‌ها به کتاب

برای علاقمند کردن بچه‌ها به کتاب خواندن چه باید کرد؟

برای علاقمند کردن بچه‌ها به کتاب خواندن لازم نیست منتظر مدرسه رفتن آنها یا باسواد شدنشان بمانید. بچه‌ها به چیزی علاقمند می‌شوند که برایشان جذاب است و از روز اول …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
عذرخواهی

چجوری به بچه ها عذرخواهی کردن رو یاد بدیم؟

عذرخواهی کردن برای برخی بچه‌ها کار دشواری است. آنها به هزار و یک دلیل و توجیه متوسل می‌شوند تا اشتباه‌شان را به گردن نگیرند و از زیر بار آن شانه …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین ویدیوها
علت اصلی لجبازی بچه ها چیست؟ لجبازی بچه ها یعنی چی ؟ در این ویدیو به بررسی علت اصلی...
سوالات شایع خانم ها راجع به دوران پیش از بارداری – قسمت اول پیش از بارداری چه نکاتی مهم است؟ و چه سوالاتی شایع است؟...
چه زمان باید از تب کردن فرزندمان نگران شویم؟ خانم دکتر هانیه شهامت در مورد تب کردن در کودکان و اینکه...
×