چگونه از درد نوک سینه در مادران شیر ده جلوگیری کنیم(بخش اول)

چگونه از درد نوک سینه در مادران شیر ده جلوگیری کنیم(بخش اول)

زمانی که صاحب فرزند می شوید و شروع به شیر دادن می کنید کمی سوزش نوک سینه طبیعی است. زمانی که نوزاد به سینه وصل می شود یا شیر سینه شروع به اتمام می کند ممکن است تا حدی احساس ناراحتی داشته باشید. این درد معمولی رایج است و باید با گذشت زمان که از فرزندتان مراقبت می کنید. از بین برود.

با گذشت هفته ها، شیر سینه دادن باید راحت تر بشود. البته که همیشه این اتفاق رخ نمی دهد. گاهی اوقات، سوزش وخیم تر می شود. و نوک سینه به شدت درد می گیرد. متاسفانه درد نوک سینه مشکل رایجی در شیر دادن است.

این درد می تواند به دلایل مختلفی افزایش پیدا کند. از جمله متصل شدن ضعیف به سینه، استفاده نا صحیح از پمپ سینه یا وجود عفونت. سپس زمانی که این مسائل رخ دهند. درد نوک سینه می تواند منجر به جاری شدن سخت شیر شود. یا مقدار شیر در سینه را کاهش دهد و باعث شود نوزاد زود تر از زمان مقرر از پستانک استفاده کند. بنابراین اگر ممکن باشد. شما قصد دارید تلاش کنید که درد نوک سینه را حتی پیش از آغاز شدن، متوقف کنید. در ادامه 8 راه برای ممانعت از درد نوک سینه آمده است.

چگونه از درد نوک سینه در مادران شیر ده جلوگیری کنیم(بخش اول)

اتصال مناسب به پستان برای شیر خوردن یکی از راه های موفقیت در شیر دادن است. و همچنین می تواند کمک کند که درد نوک سینه به وجود نیاید. زمانی که نوزاد به درستی به پستان متصل می شود. همه نوک سینه را به همراه بخشی از حاله کنار آن در دهنش می گذارد. نوک سینه باید به طور کامل و عمیق در درون دهن نوزادتان قرار بگیرد.

بیشتر بدانید  چگونه به نوزادتان شیر بدهید

اگر نوزاد تنها به نوک سینه تان وصل شود. لثه آن جهت تلاش برای گرفتن شیر سینه به شدت نوک سینه را می فشارد. وقتی که نوزاد نوک سینه را که بسیار حساس است می مکد، درد در نوک سینه می تواند به وجود آید. همچنین می تواند باعث گرسنگی دائمی و بهانه گرفتن نوزاد شود. زیرا او اگر به درستی به سینه وصل نشود، مقدار زیادی شیر دریافت نمی کند. و پستان را فشار می دهد.

شما می توانید با آموزش اتصال صحیح فرزندتان از مقاله شیردهی اولیه از بروز درد در نوک سینه جلوگیری به عمل آورید.

و همچنین اگر مطمئن نیستید که فرزندتان اتصال درستی بر قرار کرده و به خوبی شیر سینه دریافت می کند. هر چه سریع تر با دکتر خود، مشاور شیردهی و یا یک گروه شیردهی محلی برای کمک گرفتن صحبت کنید.

  • در زمان شیردهی وضعیت بدن در موقعیت مناسبی باشد

 

چگونه از درد نوک سینه در مادران شیر ده جلوگیری کنیم(بخش اول)

پوزیشن مناسب هنگام شیردهی هم برای شما و هم برای نوزاد شرایط را بسیار راحت می کند. و باعث می شود اتصال هم بهتر رخ دهد. برای شروع، خواباندن نوزاد روی یک دست و قرار دادن در مقابل سینه مخالف در حالی که سرش در کف دست قرار دارد یا قرار دادن یک بالش زیر سر نوزاد و بلند کردن گردنش برای اتصال به سینه پوزیشن های مناسبی می باشند. زیرا شما بهتر می توانید نوک سینه و دهان نوزادتان را ببینید.

همچنین ممکن است. استفاده از بالش بیمارستانی یا یک چهارپایه تشک دار کمک کننده باشد. این وسایل شیردهی پایتان را بلند می کند و نوزاد شما را تا حد سینه شما بالا می آورد. زمانی که فرزندتان را بلند می کنید داشتن یک موقعیت مناسب برای شیردهی آسان تر است. زیرا دیگر نیازی نیست که خم شوید. خم شدن راحت نیست و می تواند به پشت، دست ها و گردنتان فشار وارد نماید.

بیشتر بدانید  آموزش خوابیدن به نوزاد

شما می توانید وضعیت های شیردهی ای که در هر وعده غذا دادن از آن استفاده می کنید را به طور متناوب عوض کنید. زمانی که همیشه در یک موقعیت در حال شیر دادن هستید، دهان فرزند همیشه به یک نقطه مشخص از نوک سینه تان فشار وارد می کند.

با عوض کردن موقعیت های شیردهی مختلف می توانید از ایجاد درد در یک نقطه مشخص بخاطر فشار دهان فرزندتان برای متصل شدن به سینه جلوگیری کنید.

  • سینه خود را نرم تر کنید تا فرزندتان راحت تر بتواند متصل شود

 

چگونه از درد نوک سینه در مادران شیر ده جلوگیری کنیم(بخش اول)

تورم سینه در هنگام فرآیند ترکیب شیر و کلستروم که به احتمال زیاد در هفته های اول شیردهی آن را تجربه می کنید بسیار شایع است. اگر چه که اگر شیردهی به فرزند به درستی صورت نگیرد یا اگر مقدار ذخیره شیر در سینه بیش از حد باشد هم باعث متورم شدن سینه ها می شود. زمانی که سینه ها سفت و متورم می شوند، نوزاد به سختی می تواند اتصال پیدا کند.

برای اینکه کار را برای فرزندتان راحت تر کنید. می توانید مقدار کمی از شیر سینه را قبل از هر غذا دادن به منظور رهایی از سفت شدگی و نرم شدن سینه خارج کنید. زمانی که سینه هایتان نرم تر هستند، فرزندتان برای داشتن یک اتصال محکم و قوی به سینه، کار راحت تری را پیش رو دارد و همان طور که قبلا هم ذکر شد، یک اتصال خوب به جلوگیری از ایجاد درد در نوک سینه کمک شایانی می کند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید


ذهن کودک را چگونه برای یادگیری آماده کنیم؟

ذهن کودک را چگونه برای یادگیری آماده کنیم؟

ذهن کودک همچون دفتری سفید است. شاید خیلی کلیشه‌ای به نظر برسد. اما بهترین تعبیری که می‌توان برای فرآیند یادگیری کودک نیز به کار برد این است که بگوییم ذهن …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
رشد مهارتهای کلامی کودک

چطور به رشد مهارتهای کلامی کودک کمک کنیم؟آکام

یادگیری زبان و رشد کلامی کودک یک فرآیند طبیعی است که در بعضی از بچه‌ها زودتر اتفاق می‌افتد و در بعضی از آنها دیرتر. اما هر چه که باشد یک …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
متخصص اطفال کودک

10 دلیل برای تماس گرفتن با متخصص اطفال -آکام

آیا کودک شما برای تماس دیرهنگام با متخصص اطفال به اندازه کافی بیمار است؟ ما برای کمک به شما در تعیین زمان تماس با پزشک متخصص اطفال برای یک نوزاد …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
کمک های اولیه

راهنمای کمک های اولیه برای کودکان-آکام

بعضی اوقات بچه ها صدمه می بینند. این صدمات به دلیل گسترش قلمرو آنها است! در ادامه نحوه کنترل همه چیز( راهنمای کمک های اولیه برای کودکان ) و اینکه …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
تب کودک

با اولین تب کودک چه کنیم؟-آکام

اولین تب کودک شما می تواند یک اتفاق ترسناک باشد. برای راهنمایی در مورد نحوه مراقبت از کودک بیمار خود به ادامه مطلب مراجعه کنید. تب در واقع نشانه ای …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
دور کاری

چگونه با وجود بچه ها در شرایط کرونا دور کاری کنیم؟- آکام

نمی توان آنچه را که در اطراف ما می گذرد نادیده گرفت. همانطور که ما با شرایط جدید COVID-19 (دوران کرونا) سازگار می شویم  مادران در همه جا خود را  …

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین ویدیوها
علت اصلی لجبازی بچه ها چیست؟ لجبازی بچه ها یعنی چی ؟ در این ویدیو به بررسی علت اصلی...
سوالات شایع خانم ها راجع به دوران پیش از بارداری – قسمت اول پیش از بارداری چه نکاتی مهم است؟ و چه سوالاتی شایع است؟...
چه زمان باید از تب کردن فرزندمان نگران شویم؟ خانم دکتر هانیه شهامت در مورد تب کردن در کودکان و اینکه...
×